Trainingen

icon-training-100

Inform-IT levert alleen in-house trainingen, met zeer ervaren trainers.

USM-trainingen

Als partner van de Stichting SURVUZ levert Inform-IT in-house trainingen in de USM-methode (Universeel Service Management).
Deze trainingen zijn ontworpen voor dienstverleners in alle facility management sectoren (gebouwbeheer, personeelszaken, informatievoorziening, schoonmaakdienst, finance, etc.), voor business-domeinen (telco’s, gemeentes en andere dienstverleners), en voor interdisciplinaire serviceteams. Inform-IT levert zowel een tweedaagse USM Foundation training als een Examentraining van één dagdeel. Na afloop van de USM-training kan een examen worden afgenomen.

Masterclass Servicemanagement

Inform-IT levert een unieke ééndaagse Masterclass Servicemanagement, waarin alle kennis en inzichten van het managementsysteem van een dienstverlener bijeenkomen. Met deze masterclass kan een organisatie een krachtig kader vinden voor haar service-strategie.

Trainingen Tekststrategie

Als partner van SURVUZ en van Consonante levert Inform-IT trainingen Tekststrategie volgens de methode “In Drie Denkstappen naar Sterke Teksten”. Met een verrassend eenvoudige aanpak kunnen professionals leren de effectiviteit van hun teksten (offertes, SLA’s, rapporten, klantcontacten, etc.) structureel te verbeteren, volgens een methodische werkwijze. De training Tekststrategie is uitstekend te combineren met een training USM.

Trainingen USM Gedragsmanagement met OBM

Als partner van SURVUZ en van EasyNow levert Inform-IT trainingen USM Gedragsmanagement met OBM (Organizational Behavior Management). De OBM-training leent zich uitstekend om bv procesmanagers in serviceorganisaties te leren omgaan met hun rol.

Inspiratie- en introductiesessiesshutterstock_314960816-300br

Naast trainingen levert Inform-IT ook ‘free format trainingen’ aan in de vorm van inspiratie- en introductiesessies over servicemanagement. Een opdrachtgever kan daarbij zelf kiezen welke aspecten aan de orde moeten komen. Dat kan gaan over DevOps, over governance, over tooling, etc. Laat u verrassen met een out-of-the-box benadering van complexe of strategische vraagstukken, en ervaar hoe eenvoudig het werk wordt als u door de bomen het bos weer ziet.

Boekingen

Voor alle trainingen vult u het aanvraagformulier in  of neemt u contact op met Inform-IT.

Beoordelingen

Deelnemers aan trainingen van Inform-IT gaven in 2017 de volgende beoordelingen (8.7 op een schaal van 1-10):

 • “Zeer nuttig en voldeed zeker aan de verwachting. Praktisch voor mij goed toepasbaar.” [9]
 • “Goede, duidelijke, overtuigende training.” [9]
 • “Duidelijke training met een goed tempo, met mogelijkheid voor uitstapjes naar praktijkvoorbeelden.” [9]
 • “Duidelijke en heldere training, goed beeld van USM gekregen.” [9]
 • “Zeer goed, levendig en helder.” [8]
 • “Veel omvattende en andere benadering hoe te kijken naar de organisatie: lijkt een reële oplossing om verder te professionaliseren mits iedereen er voor gaat. Heel enthousiaste trainer die ieders aandacht wist vast te houden.” [8]
 • “Duidelijk, veel praktijkvoorbeelden om het helder te maken maakt dat het goed te volgen is. leuke training waarin veel info aan bod is gekomen. Tempo is goed.”[9]
 • “In 2 dagen is de USM-methode in rap tempo behandeld. trainer s op alle vragen ingegaan. Voor mij was het een verhelderende training met veel interessante uitstapjes naar de praktijk.”[9]
 • “Heel goed en interessant. Leuk de bevlogenheid en overtuiging van de trainer. Inhoudelijk heeft de eenvoud in combinatie met de effectiviteit mij verbaasd. Tempo was perfect, telkens goed aangevoeld door de trainer.”[9]
 • “Goede training, goede interactie. Veel stof in een hoog tempo.” [8]
 • “Goede training.” [8]
 • “Prima, duidelijke training, hoog tempo.” [9]
 • “Duidelijke inhoud. Goede opbouw van overdracht van kennis. Veel stof in 2 dagen.”[9]
 • “Veel stof tot nadenken, zeker zeer interessant en leerzaam.”[8]
 • “Goede training door zeer deskundige docent. Training heeft voldaan aan verwachting. Tempo is goed.”[10]