Vrienden

Sinds 1996 is Inlogo connecting friends basis lang 260form-IT betrokken bij het uitwisselen van kennis, ervaring en visies over tal van IT-managementonderwerpen. Dat is veelvuldig gebeurd met online platformen. De meest vruchtbare discussies zijn echter steeds face-to-face geweest.
Om die reden ondersteunt Inform-IT ConnectingFriends, het platform voor gastvrije reizigers die samen de wereld een beetje mooier maken.

Het netwerk van ConnectingFriends biedt je, alleen of samen met je partner, oneindig veel mogelijkheden om anderen te ontmoeten tijdens je reizen. Leden zijn gastvrije reizigers die geen vergoeding van elkaar vragen voor een verblijf in hun eigen woning: ze ontvangen anderen gastvrij op hun locatie. ConnectingFriends biedt grote kansen op verrassende ontmoetingen en boeiende gesprekken met andere gastvrije reizigers, over de hele wereld.

home-page

Iedereen die ruimte in zijn huis en in zijn hart heeft voor nieuwe contacten, én een bijdrage wil leveren aan projecten voor een betere wereld, kan zich aansluiten. Je betaalt dan een kleine bijdrage van €5 per maand aan het ConnectingFriends fonds, je mag zelf projecten aandragen, en je mag zelf stemmen op de projecten die uit het fonds worden gesteund. Samen bepalen de leden op die manier waar hun bijdrage aan wordt besteed.

Lees meer over de ervaringen van andere gastvrije reizigers uit het netwerk, en over de projecten voor een betere wereld die worden ondersteund door ConnectingFriends.