Over Inform-IT

Klik voor een grotere weergave

Inform-IT is sociale onderneming, ingericht als een kennisorganisatie, met een focus op het ontwikkelen en delen van praktische, toepasbare kennis.  De figuur hiernaast toont de visie, missie, kernwaarden, doelstellingen en doelen van Inform-IT.

Inform-IT realiseert de genoemde doelen als volgt:

  • Inform-IT verleent uitgebreid ondersteuning aan de Stichting SURVUZ bij de ontwikkeling en het beheer van de USM-methode
  • Inform-IT beheert als kenniscentrum de digitale leeromgevingen voor hogescholen en ROC’s op de USM-portal
  • Inform-IT heeft de USM-trainingen ontworpen en beschikbaar gesteld aan de Stichting SURVUZ
  • Inform-IT fungeert als Examenorganisatie voor USM-examens
  • Inform-IT publiceert regelmatig blogs, artikelen en boeken over servicemanagement
  • Inform-IT stimuleert kennisgemeenschappen (via ITWNET)
  • Inform-IT adviseert en coacht organisaties die hun dienstverlening willen verbeteren o.b.v. USM

Uitgever

Inform-IT is niet alleen een producent van kennisdragers, maar ook geregistreerd uitgever. Soms werkt Inform-IT samen met andere uitgevers (TSO, VHP, BIM Media). Producties zijn te verkrijgen via de reguliere boekhandel (bv. Managementboek.nl, BOL.com) en de sites van de samenwerkende uitgevers. Neem contact op als u een boek bij Inform-IT wil uitgeven.

MVO

Inform-IT heeft een actieve rol in maatschappelijk initiatieven, als hoofdsponsor van ConnectingFriends: een betere wereld begint met een ontmoeting. ConnectingFriends bevordert sociale cohesie en ondersteunt projecten voor een betere wereld.

Historie

Inform-IT is in 1996 opgericht door Jan van Bon, die sinds 1988 als expert in het vakgebied Servicemanagement opereert en talloze boeken en artikelen op zijn naam heeft staan.

Contact

Algemene voorwaarden

Op alle leveringen van Inform-IT zijn algemene voorwaarden van toepassing.