Uitgeverij

Inform-IT is niet alleen een producent van kennisdragers, maar ook een geregistreerd uitgever. Dat betekent dat Inform-IT de hele keten, van idee tot gedrukt of digitaal werk, in eigen beheer kan overzien en managen.

Soms werkt Inform-IT samen met andere uitgevers (TSO, VHP, BIM Media), soms worden boeken rechtstreeks uitgegeven. Zowel gedrukte werken als ebooks worden verkocht en geleverd via de Inform-IT shop, maar ook via bv BOL.com en via Managementboek.nl.

Inform-IT onderscheidt zich van alle andere uitgevers door een hoge mate van materiekennis. Om die reden beperkt Inform-IT zich tot het uitgeven van servicemanagementboeken.

Het produceren en uitgeven van boeken staat bij Inform-IT in het licht van kennisdeling en -verspreiding. Om die reden werkt Inform-IT anders dan andere uitgevers. Wilt u bijvoorbeeld uw boek gratis downloadbaar maken voor uw doelgroep, en óók  als gedrukt werk via de boekhandel beschikbaar maken, dan past dat binnen de mogelijkheden die Inform-IT kan ondersteunen.

Neem contact op als u een boek bij Inform-IT wil uitgeven, of als u een goed idee heeft en niet weet hoe u daarvan een boek kunt maken. Inform-IT begeleidt het integrale proces, van idee tot uitgave.