De USM-methode – versie 3

 39,95 incl. BTW (VAT/tax)

Het boek “De USM-methode – versie 3” beschrijft in detail de principes, structuur, en toepassing van de USM-methode. Wie USM wil toepassen kan (volgens implementatiestrategie I) het USM-boek lezen en dit vervolgens gebruiken in de eigen organisatie. Wie meer input nodig heeft kiest voor een tweedaagse training USM Foundation of een USM professional track en start dan een verbeterproject.

Het boek “De USM-methode” is bij Inform-IT en via alle boekhandels verkrijgbaar, en kan tevens in de shop van de USM-portal worden besteld. Lezers van het USM-boek ontvangen (gratis) toegang tot de aanvullende digitale lezers-omgeving op de USM-portal, met extra informatie en de laatste aanvullingen, cases en illustraties.

USM versie 3 is een praktijkboek, maar is eveneens ontworpen als een hbo-leerboek voor ICT en voor Facility Management.  Studenten van hogescholen die USM in hun curriculum inzetten ontvangen toegang tot een uitgebreide digitale USM-leeromgeving.

Categorie: Leerboeken Tags: USM

USM wordt beheerd door de Stichting SURVUZ. Het boek wordt uitgegeven door Inform-IT, Kenniscentrum voor Serviceorganisaties en is via alle boekhandels verkrijgbaar.

Met USM krijgen serviceorganisaties een managementsysteem ter beschikking, waarmee ze hun organisatie en werkwijze kunnen inrichten en verbeteren, en een grote stap kunnen zetten in de richting van orde en structuur, tevreden klanten en service excellence. Met niet meer dan 5 processen en 8 workflows kan iedere serviceorganisatie haar werkwijzen en services structureel verbeteren.

Zowel in facilitaire taakgebieden zoals ICT, gebouwenbeheer, personeelszaken en beveiliging, als in primaire taakgebieden (gemeentes, telco’s, zorginstellingen, etc.) kunnen organisaties met USM eenvoudig en snel hun prestaties verbeteren, hun tools effectiever maken, of bijv. een Shared Service Center inrichten.

Wie het USM-boek op de USM-portal bestelt heeft meteen toegang tot de digitale USM-lezersomgeving.

Lezerscommentaar: “Wat een goed leesbaar boek met een simpel beschreven proces en praktische workflows. Ook de begrippen zijn helder beschreven. Dit boek kan je gelijk ter hand nemen. Ik ben hem nu voor de tweede keer aan het lezen om de inhoud nog beter te begrijpen. Sta te trappelen om het te gebruiken…”

USM belichaamt een revolutionaire complexiteitsreductie van de werkwijzen van een serviceorganisatie, waarmee een lean inrichting van de dienstverlening bereikt wordt. Deze aanpak werkt door in een eveneens simpeler inrichting van de ondersteunende tooling, waardoor de organisatie snel meer in control komt.

 

 

De prijs van het USM-boek is overal €39,95, in de shop, bij BOL, bij Managementboek, etc. Bij aanschaf in USM-portal shop ontvangt u een extra set met 7 USM-cartoons, die samen met het USM-boek binnen 24 uur wordt toegestuurd. U heeft dan ook meten automatisch toegang tot de digitale USM-lezersomgeving. Wie het boek via een ander kanaal bestelt kan die toegang eveneens gratis verkrijgen, via de instructies in het boek. Gratis verzending binnen Nederland. Toegang tot de Digitale Omgeving van het USM-boek is gratis. Wie het boek hier in de Inform-IT shop of in de USM-portal aanschaft, krijgt automatisch toegang tot die omgeving. Wie het USM-boek elders aanschaft kan toegang tot die digitale omgeving aanvragen o.b.v. de instructies in het boek.

Klik op de knop [Bestel het USM-boek op de USM-portal] om het boek te bestellen.