Prijsopgaaf verbeterproject

Om een idee te krijgen van uw eigen organisatieverbeterproject volgens USM vult u eenvoudig onderstaand formulier in. Op basis van de aangeleverde gegevens ontvangt u dan een indicatie van de kosten en de doorlooptijd van een gestandaardiseerde invoering die wordt afgestemd op uw organisatie.  Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en onder embargo.
Vergelijk dat met een klassiek verbeterproject waarin externe consultants de verbetering voor u doorvoeren, en bepaal de waarde van de propositie. Kijk ook naar de referenties in verschillende branches.
Bent u serieus geïnteresseerd in de aanpak, neem dan vervolgens contact op met Inform-IT. In een vrijblijvende presentatie aan het betrokken managementteam kan dan het project in detail worden toegelicht.

Geef hier aan hoeveel medewerkers betrokken zijn bij de afhandeling van de dienstverlening, zowel strategisch als tactisch en operationeel
Geef het vakgebied aan van de serviceorganisatie (gebouwbeheer, IT-beheer, functioneel beheer, personeelszaken, beveiliging, financieel beheer, etc.)
Voornaam
Achternaam
Straat / huisnummer
Postcode
Woonplaats