Over Inform-IT

Inform-IT is het bedrijf van Jan van Bon, opgericht in 1996.

Ik ben een kenniswerker, met een focus op het ontwikkelen en delen van praktische, toepasbare kennis.  Met Inform-IT werk ik aan de volgende onderwerpen:

  • de ontwikkeling en verbreiding van kennis over servicemanagement
  • het stimuleren van bijbehorende kennisgemeenschappen (via ITWNET)
  • het ondersteunen van USM-methode (via de Stichting SURVUZ)
  • het publiceren van kennisdragers (boeken, artikelen, blogs, websites)
  • het adviseren, coachen, trainen en verbeteren van serviceorganisaties

Geheel in lijn met deze community-doelen besteed ik veel energie aan een mondiaal netwerk van gastvrije reizigers die samen bijdragen aan een betere wereld: ConnectingFriends. Daarnaast probeer ik een concrete bijdrage te leveren aan het behouden en beheren van de natuur in ons mooie land, zodat ik nog iets zinvols doe met mijn opleiding als biomathematicus. Er is meer in het leven dan alleen werk…

Wie met mij aan deze doelen wil meewerken is van harte welkom. Ik ben te bereiken via de volgende kanalen: